## CONTRA COSTA COLLEGE Planning Committee Agenda

Date: April 09, 2021 (postponed 1 week due to spring break)

Time: 12:30-2:30pm

**Location: Zoom at Zoom meeting link** 

**Link to: CCC Committees Page** 

## Committee charge:

• Lead the creation and monitoring of the College Strategic Plan

• Monitor the implementation of campus-wide plans and initiatives as they relate to the College Strategic Plan

• Oversee the program review validation process

• Maintain and archive evidence that will support accreditation process and the continuous improvement of institutional effectiveness measures and processes

• Make recommendations to College Council and Budget Committee

## 2021 Committee Members & Structure:

Chairs: Dean of Institutional Effectiveness Mayra Padilla and Planning Faculty Coordinator Jon Celesia

Ex-Officio: President, Vice-President(s), Academic Senate, Classified Senate President, ASU President, SLO Coordinator (Brandy Gibson)

Academic Senate President: Katie Krolikowski

Managers (4 voting positions): Monica Rodriguez, Evan Decker, George Mills, Rene Sporer

Classified (4 voting positions): Brandy Gibson, Christina Craig-Chardon, Demetria Lawrence, Kate Weinstein, Hector Moncada, Vanessa Mercado

Faculty (4 voting positions): Katie Krolikowski, Jeffrey Michels, Joy Eichnerlynch, Jon Celesia, Chao Liu,

Student (4): Vanessa Crisostomo, Ricardo Sanchez, Carlos Solano, vacant

Composition in Planning Committee Charge in Handbook:

4 faculty, 4 managers, 4 classified, 4 student, VP (ex-officio) and President (ex-officio) Quorum: 50% filled voting seats + 1 voting member. (i.e. 9 if all voting seats are filled)

All official members (including chairs, not ex-officio) are voting members; chairs may serve as voting members for their voting constituencies

Time		Item	Facilitator(s)	Documents & Outcome(s)
1.	12:30pm- 12:40pm	Introductions (if new people present) Confirm/Change Committee Membership Quorum? (9 voting members) Review Agenda (changes? Approve?) 10 min	Jon	Agenda (for this meeting)  Planning Structure & Charge
3.	12:40pm- 12:50pm	Minutes (changes? Approve?)  10 min  Presentations from the public	Jon/Mayra Jon	Planning Com Minutes 12/4/2020 Planning Com Minutes 2/4/2021 Planning Com Minutes 3/4/2021  Any topics or concerns we should work on or be aware of?
4.	12:55pm 12:55pm -1:05pm	5 min  Marketing/Outreach Update 10 min	Rod	Brief Marketing and outreach status/update  To Do List: Add a legend to explain 2F, 2C. 2M. 2S to the CCC Committee Schematic found on our website under CCC Committees. Note: can't currently create hyperlinks (certainly not to a jpeg)  Will be meeting next:
5.	1:05pm -1:10pm	Find Date for eLumen Orientation With Heather  5 min	Mayra/Jon	
6.	1:10pm -1:30pm	Program Review  1. update from Jason: PR Data entry to eLumen & permanent FT classified to help maintain 3 areas for eLumen (curriculum, PR, SLO)  2. Set up meeting for eLumen & SP Implementation team (Katie, Brandy, Evan, Mayra); eLumen Sandbox  3. Common Themes- Next steps; intersection of workgroups A & B?  20 min	Jon/Mayra/ Katie	2.Katie-able to create a Sandbox for the SP-PR team?  2020-21 Prog Rev & Validation Schedule SharePoint Program Review Folder  DVC Training video link to their process DVC PR Guide link  Common Themes Feedback: Go through 2019-2020 ProgRev and look for campus-wide common 1. Requests and 2. Commendations (what is being done well?)  2020-2021Report: Let's get this one done ASAP so we can present it to College Council and Budget  Current state of WEPR; WEPR Link Explore next steps for incorporating eLumen  Schedule for next 5 years Program Review Cycle

7.	1:30pm -1:35pm	Accreditation Update: Annual Report 5 min	Mayra	
8.	1:35pm- 1:50pm	Strategic Plan implementation  1. Update on lead efforts 2. Update on project management software  • Vote to approve ESM  • Select small team to work in summer on structuring project management program with SP parts  15 min	Mayra/Chao	2. Vote to recommend, to College Council, ESM as our project management software
9.	1:50pm -2:05pm	Validation  1. Update on programs being validated- Validation Leads  2. Update on validation improvements and data coaches model update - Mayra and leads  15 min	Mayra/ Team Leads	
	2:05pm 15pm	IEPI Grant Update Implications for Planning Com.  Work on Integrated Planning Model Strategic Enrollment Management 10 min	Mayra	
11.	2:15pm -2:25pm	Equity Plan Update.  Center for Urban Education reviewed our plan  Strategic Enrollment Management Next Steps.  Invite Emma Blackthorne to present research office process improvements  Learning Communities Dashboard  AB 705 Dashboard  Etc.  10 min	Mayra	

12. 2:25pm	Closing	Jon	
-2:30pm	Comments or Questions?		
	5 min		